Juhlapalvelut

Yhteystiedot

Keski-Suomen Opisto
Sirkanpolku 1
44200 Suolahti
puh. 010 841 5500
opisto[at]ksopisto.com

Laskutusosoite
Keski-Suomen Kansanopiston Kannatusyhdistys ry.
Sirkanpolku 1
44200 Suolahti
y-tunnus: 0208533-5

Henkilökunnan yhteystiedot

Keski-Suomen Opiston kampusalueen kartta

 

laatuopistot

kansanopistotfacebook_logo

Suolahtisali

Keski-Suomen Kansanopistot

Keski-Suomen Opisto tarjoaa erinomaiset puitteet niin pienten kuin suurempienkin juhlien järjestämiseen. Vuonna 1912 valmistuneen jugend-tyylisen päärakennuksen Puutalon Juhlasali toimii tunnelmallisena juhlatilana sekä perhejuhlissa että yritysten edustus- ja juhlatilaisuuksissa. Komeaan ja juhlavaan juhlasaliin mahtuu noin 100 henkilöä. Pöydät ja tuolit on mahdollista sijoittaa tilaan asiakkaan toivomalla tavalla. Myös Puutalon aulan voi ottaa käyttöön mm. tarjoilutilaksi. Suolahtisalissa puolestaan on mahdollista järjestää juhlagaaloja suuremmallekin yleisölle. Ateriapalvelut hoitaa yhteistyökumppanimme Cafe & Catering Kulkurin Kuu.

Opistolla on mahdollista myös majoittua juhlan yhteydessä. Kesäaikaan rantasauna ja rannan grillikatos ovat myös käytettävissä.

Puutalon Juhlasalissa järjestetään yritysten juhlatilaisuuksia sekä perhejuhlia kuten syntymäpäiviä, sukutapaamisia ja häitä.

Lukuvuoden 2017 aikana voimme tarjota näitä palveluja vain rajoitetusti johtuen biotuotetehtaan rakentajien majoittumisesta Opistolla.

 

Tutustu tästä linkistä KURSSI-, KOKOUS- JA JUHLATILOIHIMME

KUVIA PUUTALON JUHLASALISTA:

Yhteystiedot:

Keski-Suomen Opisto
Myyntipalvelu
Sirkanpolku 1, 44200 Suolahti

Puh. 010 841 5500
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.