Kurssipalvelut

Yhteystiedot

Keski-Suomen Opisto
Sirkanpolku 1
44200 Suolahti
puh. 010 841 5500
opisto[at]ksopisto.com

Laskutusosoite
Keski-Suomen Kansanopiston Kannatusyhdistys ry.
Sirkanpolku 1
44200 Suolahti
y-tunnus: 0208533-5

Henkilökunnan yhteystiedot

Keski-Suomen Opiston kampusalueen kartta

 

laatuopistot

kansanopistotfacebook_logo

Suolahtisali

Keski-Suomen Kansanopistot

Keski-Suomen Opisto järjestää vuosittain eri teemojen ympärille rakentuvia lyhytkursseja. Opistolla on toteutettu mm. kesäisin perinteinen Lausunnan, puheen ja kehollisen ilmaisun kurssi.

Keski-Suomen Opisto tarjoaa erinomaiset puitteet kurssien, leirien ja leirikoulujen järjestämiselle. Reilu majoituskapasiteetti, kattava tilatarjonta sekä oma ruokala mahdollistavat kurssien ja leirien toteuttamisen täydellä ylläpidolla. Opiston luonnonkaunis miljöö tarjoaa hyvät mahdollisuudet ulkoaktiviteettien harrastamiseen sekä kurssi- tai leiriohjelman ulkopuolisen vapaa-aikatoiminnan toteuttamiseen. Keski-Suomen Opistolla nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajiksi opiskelevat nuoret toimivat tarvittaessa apuna ohjelman suunnittelussa ja toteutuksessa esimerkiksi lasten leireillä.

Sijainniltaan Keski-Suomen Opisto on ihanteellinen kurssi- ja leiripaikkana. Meillä on reilusti parkkitilaa ja rauhallinen miljöö. Opiston rauhallinen ympäristö yhdistyy lähellä sijaitseviin palveluihin. Suolahden taajama on aivan kävelymatkan päässä, Äänekosken kaupungin keskustaan on 11 km ja Jyväskylään 43 km. Suunnittelemme mielellämme kursseja ja leirejä myös yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.

Tutustu tuleviin kursseihin KURSSIKALENTERISTAMME

Yhteystiedot:

Keski-Suomen Opisto Myyntipalvelu
Puh. 010 841 5500
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Mikä on lyhytkurssi? Keski-Suomen Opiston järjestämässä, valtionosuuteen oikeuttaavassa lyhytkurssissa on min. 15 tuntia opetusta (15 x 45 min) vähintään kahtena peräkkäisenä päivänä. Pidemmillä kursseilla opetusta on vähintään 5 tuntia päivässä. Kurssi on yhtäjaksoinen ja kaikille avoin. Myyntipalveluna eli ns. maksupalveluna järjestelyissä kursseissa ei ole em. ehtoja.