Kokouspalvelut

Yhteystiedot

Keski-Suomen Opisto
Sirkanpolku 1
44200 Suolahti
puh. 010 841 5500
opisto[at]ksopisto.com

Laskutusosoite
Keski-Suomen Kansanopiston Kannatusyhdistys ry.
Sirkanpolku 1
44200 Suolahti
y-tunnus: 0208533-5

Henkilökunnan yhteystiedot

Keski-Suomen Opiston kampusalueen kartta

 

laatuopistot

kansanopistotfacebook_logo

Suolahtisali

Keski-Suomen Kansanopistot

Keski-Suomen Opisto tarjoaa monipuolisia ja kokonaisvaltaisia kokouspalveluja. Toteutamme tilaisuudet asiakkaan toiveiden mukaisen ja keittiomme tarjoaa kokousten ravitsemispalvelut arkipäivisin asiakkaan tarpeet huomioiden. Isommissa tilaisuuksissa ja viikonloppuisin ruokapalvelut toimittaa paikallinen yhteistyökumppanimme Cafe & Catering Kulkurin Kuu.

Opiston kokoustilat ovat lämpimän tunnelmallisia ja tiloissa on tarjolla nykyaikainen kokoustekniikka. Suosituimmat kokoustilamme ovat Puutalossa sijaitsevat Johtola ja Puutalon Juhlasali. Johtola on viihtyisä vanhaan asuinpäätyyn rakennettu kokoustila 10 - 15 hengelle. Puutalon Juhlasaliin mahtuu kokoustamaan isommat 50 - 100 hengen ryhmä. Puutalon Juhlasalin tuolit ja pöydät on mahdollista järjestellä asiakkaan toiveiden mukaaan. Opiston kampusalueella sijaitsee päärakennuksen lisäksi kolme luokka- ja asuinrakennusta, rantasauna sekä Suolahtisali, joka toimii kaupungin kulttuurisalina sekä seminaaripaikkana. Tasokas Suolahtisali on suosittu kokous- ja konserttipaikka. Opistolla on käytössä myös perusluokia opetusvälineistöineen sekä atk-luokat.

Tarvittaessa kokouspakettiin voi lisätä myös majoituksen. Keski-Suomen Opistolla on edullista asuntolatasoista majoitusta, luonnonkauniissa ympäristössä, yhteensä 88 henkilölle. Majoitustiloja on yhden hengen perushuoneista saunallisiin viiden hengen saunallisiin asuntoihin.

Lukuvuoden 2016-2017 aikana voimme tarjota näitä palveluja vain rajoitetusti johtuen biotuotetehtaan rakentajien majoittumisesta Opistolla.

TUTUSTU KURSSI-, KOKOUS- JA JUHLATILOIHIMME TÄSTÄ

Yhteystiedot

Keski-Suomen Opisto, Myyntipalvelu
Sirkanpolku 1, 44200 Suolahti

Puh 010 841 5500
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.