Kokouspalvelut

Yhteystiedot

Keski-Suomen Opisto
Sirkanpolku 1
44200 Suolahti
puh. 010 841 5500
opisto[at]ksopisto.com

Laskutusosoite
Keski-Suomen Kansanopiston Kannatusyhdistys ry.
Sirkanpolku 1
44200 Suolahti
y-tunnus: 0208533-5

Henkilökunnan yhteystiedot

Keski-Suomen Opiston kampusalueen kartta

 

laatuopistot

kansanopistotfacebook_logo

Suolahtisali

Keski-Suomen Kansanopistot

Opiston kokoustilat ovat lämpimän tunnelmallisia ja tiloissa on tarjolla nykyaikainen kokoustekniikka. Suosituimmat kokoustilamme ovat Puutalossa sijaitsevat Johtola ja Puutalon Juhlasali. Johtola on viihtyisä vanhaan asuinpäätyyn rakennettu kokoustila 10 - 15 hengelle. Puutalon Juhlasaliin mahtuu kokoustamaan isommat 50 - 100 hengen ryhmä. Puutalon Juhlasalin tuolit ja pöydät on mahdollista järjestellä asiakkaan toiveiden mukaaan. Opiston kampusalueella sijaitsee päärakennuksen lisäksi kolme luokka- ja asuinrakennusta, rantasauna sekä Suolahtisali, joka toimii kaupungin kulttuurisalina sekä seminaaripaikkana. Tasokas Suolahtisali on suosittu kokous- ja konserttipaikka. Opistolla on käytössä myös perusluokia opetusvälineistöineen sekä atk-luokat.

 Keski-Suomen Opistolla on edullista asuntolatasoista majoitusta, luonnonkauniissa ympäristössä, yhteensä 88 henkilölle. Majoitustiloja on yhden hengen perushuoneista saunallisiin viiden hengen saunallisiin asuntoihin.

Lukuvuoden 2016-2017 aikana voimme tarjota näitä palveluja vain rajoitetusti johtuen biotuotetehtaan rakentajien majoittumisesta Opistolla.

TUTUSTU KURSSI-, KOKOUS- JA JUHLATILOIHIMME TÄSTÄ

Yhteystiedot

Keski-Suomen Opisto, Myyntipalvelu
Sirkanpolku 1, 44200 Suolahti

Puh 010 841 5500
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.