Yhteystiedot

Keski-Suomen Opisto
Sirkanpolku 1
44200 Suolahti
puh. 010 841 5500
opisto[at]ksopisto.com

Laskutusosoite
Keski-Suomen Kansanopiston Kannatusyhdistys ry.
Sirkanpolku 1
44200 Suolahti
y-tunnus: 0208533-5

Henkilökunnan yhteystiedot

Keski-Suomen Opiston kampusalueen kartta

 

laatuopistot

kansanopistotfacebook_logo

Suolahtisali

Keski-Suomen Kansanopistot

Keski-Suomen Opisto tarjoaa  kurssi-, kokous-, juhla- ja majoituspalveluja.

Opiston kokoustilat ovat lämpimän tunnelmallisia ja ne on sisustettu opiston historian tyyliin sopivalla tavalla. Tiloissa on saatavilla nykyaikainen kokoustekniikka. Opiston kampusalueella sijaitsee päärakennuksen lisäksi kolme luokka- ja asuinrakennusta, rantasauna sekä Suolahtisali, joka toimii kaupungin kulttuurisalina ja seminaaripaikkana. Tasokas Suolahtisali on oiva paikka erilaisille tilaisuuksille kokouksista konsertteihin.

Opistolla on tarjolla myös perusopetusluokkia opetusvälineistöineen sekä atk-luokka. Asuntolarakennuksesta löytyvät vapaa-ajan tilat.

Keski-Suomen Opistolla tarjoaa asuntolatasoista majoitusta luonnonkauniissa ympäristössä, yhteensä jopa 88 henkilölle. Majoitustiloja on yhden hengen huoneista viiden henkilön saunallisiin asuntoihin.

Tausta ja sijainti

Keski-Suomen Opisto on yksi Suomen vanhimmista ja perinteikkäimmistä kansanopistoista. Se aloitti toimintansa Äänekoskella jo vuonna 1894. Opiston päärakennuksen Puutalon on suunnitellut arkkitehti Yrjö Blomstedt ja se valmistui Suolahteen vuonna 1912. Päärakennus on peruskorjattu vuonna 1997 Museoviraston valvonnassa, Puutalon kulttuurihistoriallisen arvon edellyttämällä tavalla.

Keski-Suomen Opisto sijaitsee Äänekoskella Suolahden taajamassa, Suojärven rannalla, rauhallisessa puistomaisessa ympäristössä. Taajaman keskusta on aivan kävelymatkan etäisyydellä, ja matkaa Äänekosken keskustaan on 11 km.

Etäisyydet muihin kaupunkeihin:
-Jyväskylä 45 km (lentokentälle 20 km)
-Kuopio 130 km
-Oulu 295 km
- Helsinki 320 km
-Turku 350 km

Tervetuloa Keski-Suomen Opistolle!

Yhteystiedot

Keski-Suomen Opisto
Myyntipalvelu
Sirkanpolku 1
44200 Suolahti

Puh. 010 841 5500
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.