Yhteystiedot

Keski-Suomen Opisto
Sirkanpolku 1
44200 Suolahti
puh. 010 841 5500
opisto[at]ksopisto.com

Laskutusosoite
Keski-Suomen Kansanopiston Kannatusyhdistys ry.
Sirkanpolku 1
44200 Suolahti
y-tunnus: 0208533-5

Henkilökunnan yhteystiedot

Keski-Suomen Opiston kampusalueen kartta

 

laatuopistot

kansanopistotfacebook_logo

Suolahtisali

Keski-Suomen Kansanopistot

Opiskelijoiden majoitus

Opiston alueella voit asua viihtyisästi Suojärven rannalla ja viettää vapaa-aikaa monien harrastusten parissa. Opiskelija-asuntolassa on yhden ja kahden hengen huoneita sekä soluasuntoja. Huoneissa on oma wc ja suihku. Huonessa on laajakaistayhteys. Asuntolassa on käytössä yhteiskeittö ja oleskelutilat kaikille asukkaille. Majoituksen sisältyy myös kuntosalin, pyykituvan ja saunan käyttö. Opiskelijoille on käytössä myös atk-luokat ja kirjasto. Kävelymatkan päässä ovat uimahalli ja jäähalli sekä Suolahden taajaman palvelut.Opiston opiskelijat voivat lainata liikuntavälineitä sekä leiri- ja retkeilyvälineitä vapaa-ajan käyttöä varten. Asumisen lisäksi lupaamme uusia ystäviä ja nuorekasta opiskelijaelämää.

Opiskelijamajoituksesta lukukauden aikana vastaa opiskelijahuoltaja Sakari Rintamäki puh.010 841 5596 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ulkopuolisten asiakkaiden majoitus

Meillä on reilusti majoitustilaa myös ulkopuolisille asiakkaille myös lukukauden aikana. Opistolla on tarjolla mm. asuntolatasoisia kahden hengen huoneita ja saunallisia yksiötä ja kaksioita. Meillä majoittuu helposti isompikin ryhmä. Majoituspalveluita on tarjolla sekä yrityksille että yksityisille asiakkaille.

Ulkopuolisten majoittujien ja vierailevien opiskelijoiden  majoituksesta vastaa opiston siivoustiimi. Puh. 010 841 5580 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.